Exo One komt naar PlayStation

In samenwerking met uitgevers All in! Games en Future Friends Games, heeft de Australische ontwikkelaar Exbleative (AKA Jay Weston) aangekondigd dat zijn veelgeprezen debuut Exo One deze zomer naar de PlayStation 4 en PlayStation 5 komt.

De nieuwe PS5-versie zal Haptic Feedback bevatten, waardoor de ervaring meeslepender is dan ooit tevoren. De game krijgt ook ondersteuning voor 120 fps, zodat spelers met tv’s en monitoren met een hoge verversingsfrequentie kunnen genieten van vloeiende beelden en ultra-responsieve gameplay.

Exo One is een interplanetaire reis door ruimte en tijd die de zwaartekracht trotseert. Beheers een echt buitenaards traversaal systeem en beweeg je door raadselachtige en desolate buitenaardse landschappen op een manier die je nog nooit hebt ervaren. Gebruik zwaartekracht en momentum om kolossale snelheden en opwindende hoogtes te bereiken. Rijd door thermische opwaartse stromingen in kokende wolkenformaties, glijd van hellingen af en lanceer van bergtoppen, terwijl je steeds in de richting van de stralende blauwe straal aan de horizon zweeft. Sfeervolle, diffuse beelden worden gecombineerd met buitenaardse geluidseffecten en een hypnotiserende soundtrack met elektrische gitaar. Open een wormgat en beleef de eerste reis van de mensheid buiten het zonnestelsel.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password