Eximius: Seizoen 3 lanceert morgen op PC en verovert de Epic Games Store.

Eximius: Seize the Frontline, de strategieshooter van Ammobox Studios die FPS en RTS naadloos in elkaar laat overvloeien, marcheert morgen, 29 december 2022, het slagveld op met Season 3, “The Breakthrough” update en een officiële lancering in Epic Game Store met volledige cross-platform multiplayer.
Bekijk het land in een geheel nieuw licht met volledig vernieuwde graphics en optimalisatiesystemen met dank aan Unreal Engine 5. Rekruteer vers herwerkte eenheden van Support Crawler, APC, Specialist, Armory en Deployed Mule, en Service Ironguard om een capabel team van commando’s compleet te maken. Verenig het eskader met zeven verschillende skins, waaronder twee premium opties, en geniet van nieuw geïmplementeerde mogelijkheden voor het remappen van toetsen naast andere spannende updates.

Rivaliserende beveiligingsbedrijven strijden om de totale controle over een zich ontwikkelende dystopische wereld. Het veld wordt gedomineerd door twee krachten, de Axeron Corporation, een particuliere onderzoeksorganisatie die bekend staat als AXR, en de Global Security Force, een vredesorganisatie die bekend staat als GSF. Beide partijen zijn er onherroepelijk van overtuigd dat hun status quo de samenleving uit haar ondergang zal halen, en zullen niets nalaten om volledige autoriteit te verkrijgen.

Meng tactische gameplay vakkundig met real-time strategie en stel een krachtig team samen van zelfgekozen eenheden voor 5 tegen 5 squad-based gevechten. Zet een kamp op en train een onstuitbaar bataljon soldaten als waarnemend commandant aan de RTS-kant. Schakel vervolgens over naar de first-person shooter-rol om strijders te neutraliseren en middelen te verzamelen om de troepen te upgraden voor de volgende schermutseling.

“Eximius: Seize the Frontline blijft uitbreiden met nog meer mogelijkheden voor groei en experimenteren, en wij bij Ammobox konden niet enthousiaster zijn,” aldus Jeremy Choo, directeur van Ammobox Studios. “We streven ernaar om commandanten ruime keuze te bieden in hoe ze spelen tussen real-time strategie en first-person shooter stijlen. We zijn er trots op dat we de fans vandaag de volledig geüpgradede systemen van Eximius kunnen aanbieden, en we kijken ernaar uit om in de zeer nabije toekomst nieuwe divisies aan de AXR- en GSF-strijdkrachten te introduceren!”

Eximius: Seize the Frontline is nu beschikbaar, inclusief de Season 3 update, op Epic Game Store gratis als onderdeel van hun wekelijkse giveaway, evenals Windows PC via Steam en de Humble Store met een 75% launch-week korting.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password