eville open beta aangekondigd voor 22 augustus

Heb je zin om terug te keren in een wereld van samenzweerders, vampiers, weerwolven of heksen die wegkomen met moord? Hebben je vrienden je wijs kunnen maken dat iemand anders verantwoordelijk is voor de slechte dingen die gebeuren op ruimteschepen of in schilderachtige stadjes? Kom dan de Eville beta spelen die van 22 augustus tot 5 september live gaat op PC via Steam en de Windows Store met dank aan Onafhankelijke ontwikkelaar VestGames en indie uitgever Versus Evil.

Een mysterieuze moord heeft plaatsgevonden in het eens zo vredige dorpje Eville, en zo begint een collectieve inspanning voor de betrokkenen om ofwel de samenzweerders te ontmaskeren en te voorkomen dat ze het dorp overnemen, of gewoon de nacht overleven! Eville is gebouwd op een solide basis van bedrog, laster en manipulatie, en plaatst spelers in willekeurig toegewezen rollen met unieke vaardigheden, vaardigheden en voordelen. Spelers kunnen overdag quests voltooien en ’s nachts, wanneer ze het meest kwetsbaar zijn, slinkse vallen zetten om zichzelf te verdedigen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password