Evil Wizard, de charmante Anti-Hero RPG, rolt in mei in de handen van de speler.

Vandaag kondigen ontwikkelaar Rubber Duck Games en uitgever E-Home Entertainment aan dat hun humoristische RPG Evil Wizard op 25 mei 2023 wordt uitgebracht voor Windows PC en Xbox Series X/S, met een release op andere consoles kort daarna! Dit unieke actie-avontuur plaatst spelers in de rol van een verslagen eindbaas, vers van een vernederend gevecht met een held, en hongerig naar wraak.

Deze zoektocht naar wraak neemt je mee door charmante, pixelachtige omgevingen vol met hordes vijanden die je moet verslaan om terug te winnen wat van jou is. Hoewel je ooit een machtige tovenaar was, heeft de strijd je van je krachten beroofd. Je zult ze opnieuw moeten ontdekken terwijl je je kasteel infiltreert en verwoestende spreuken op je vijanden loslaat.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com