eTour de France vindt plaats in Pro Cycling Manager 2020

De Tour de France 2020 zal eind juni alsnog worden gereden… maar dit keer in Pro Cycling Manager!  NACON en Cyanide, met ondersteuning van ASO, kondigen met plezier de eTour de France aan, een online-evenement waarin 10 esports-teams het tegen elkaar opnemen in Pro Cycling Manager 2020 om te bepalen wie zich de beste virtuele wielrenner mag noemen.

Elk team wordt vertegenwoordigd door een maker van Pro Cycling Manager 2020-content. De 10 deelnemende teams dragen allemaal de officiële kleuren van hun teams, inclusief Exalty, Warthox, Fragbox en FC Nantes eSport. Daarnaast zullen beroemdheden uit de wielrenwereld en Pro Cycling Manager-experts tijdens de races live commentaar geven en analyses maken.

De eTour de France vindt plaats van 28 juni tot 10 juli 2020.
Bekijk het gedetailleerde wedstrijdschema op de officiële Twitter en Facebook-pagina’s van Pro Cycling Manager.

In de uitgebreide Career-mode van Pro Cycling Manager 2020 stappen spelers in de schoenen van een manager. Na het kiezen van een ploeg moeten spelers zorgdragen voor de training van hun wielrenners, races plannen, investeren in beter materiaal, nieuwe talenten rekruteren, moraal hooghouden, en contracten met nieuwe sponsors tekenen voor een groter budget en betere race-resultaten tegen computergestuurde tegenstanders. Het dashboard is verbeterd voor een beter overzicht, terwijl je voor het eerst wordt bijgestaan door een assistent-manager die je helpt het raceschema te plannen. Spelers kunnen in Pro Cycling Manager 2020 deelnemen aan meer dan 230 races en 650 etappes.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com