Eternal return klaar voor debuut seizoen 2 battle maids op 9 november

Na de volledige lancering van de game eerder dit jaar en de daaropvolgende stijging van het aantal spelers, zijn Kakao Games en Nimble Neuron verheugd om hun plannen voor Eternal Return Seizoen 2 te onthullen! Verwacht een nieuw speelbaar personage, spannende community-events, een overvloed aan speciale beloningen en een heleboel langverwachte verbeteringen in de gameplay. Dit komt na een grote toestroom van spelers, vooral in Frankrijk, waar het aantal recente dagelijks actieve gebruikers met 20X is gestegen en Eternal Return een piek van 21.000 Twitch-kijkers in de regio heeft bereikt.
Eternal Return Seizoen 2 “Battle Maids” lanceert officieel op 9 november voor PC via Steam, en laat de strandfeestjes en bikini’s van Seizoen 1 achter zich voor iets meer primitiefs en fatsoenlijks. Bereid je voor op de Housekeeper Corp. met een kwartet nieuwe looks voor fanfavorieten Fiora, Aya, Rozzi en Bernice. Laat je niet misleiden door hun formele kleding – de personages in Eternal Return zijn gekleed om te doden!

Naast deze nieuwe cosmetica en andere Season 2-content, kunnen spelers verbeteringen verwachten aan de kern van de spelervaring. Naar aanleiding van feedback uit de community worden binnenkort de volgende verbeteringen in Eternal Return doorgevoerd:

  • Verbeteringen aan het matchmaking-algoritme
  • Tijdelijke veilige zone verbeteringen
  • Verzamel van aangrenzende lijken tegelijk
  • Verbeteringen in ontsnappingsstemmen en zichtbaarheid van gebieden
  • Ping Types & verbeteringen
  • Toeschouwer UI verbeteringen (na uitgeschakeld te zijn)

Deze verbeterde functies komen precies op tijd, want Eternal Return verwelkomt Test Subject 69, Leni, die op 9 november wordt uitgebracht. Dit spannende nieuwe personage kan zich haasten om haar bondgenoten te ondersteunen in teamgevechten en beschikt over een kleurrijk arsenaal aan speelgoedwapens en gadgets. Om haar komst te vieren organiseert Eternal Return tussen 9 november en 6 december een Leni Play Event met missies om te voltooien en beloningen om vrij te spelen, waaronder de Taunty Leni Skin en het Taunty Leni Profiel Icoon.
Seizoen 2 introduceert ook een nieuwe ER Pass boordevol gratis beloningen om vrij te spelen als je inlogt en speelt, waaronder drie van de nieuwe Housekeeper Corp. Skins. Ondertussen bundelt het nieuwste Season Pack een verzameling content uit het nieuwste seizoen, waaronder toegang tot Leni en twee extra Test Subjects, evenals zeven Skins (waaronder een exclusieve Housekeeper Corp. Epic Skin voor Fiora) en andere bonusitems.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password