ESO Update 39 nu live op PC – bevat langverwachte quality of life-verbeteringen

Vanaf vandaag is The Elder Scrolls Online Update 39 gratis beschikbaar op PC/Mac. Deze nieuwste update introduceert een reeks langverwachte verbeteringen en toevoegingen aan The Elder Scrolls Online voor alle bestaande ESO-spelers.

Update 39 is nu als basisupdate beschikbaar voor PC/Mac en Xbox- en PlayStation-consoles ontvangen de update op 5 september. Meer details over wat er in deze update zit, vind je hieronder.

Algemene verbeteringen zijn onder andere Quest & Content verbeteringen voor nieuwe spelers, dit bevat een reeks veranderingen die het volume en de frequentie van de quests die worden aangeboden aan je personages met een laag level verminderen. In plaats daarvan zullen deze quests nu geleidelijker worden uitgevoerd naarmate nieuwe spelers een hoger level bereiken, zodat ze makkelijker hun reis door ESO kunnen beginnen. Daarnaast hebben de navigator NPC’s van Tamriel, die personages tussen bestemmingen kunnen vervoeren, ook enkele verbeteringen gekregen met deze update. Deze navigators geven nu aan of ze spelers kunnen vervoeren naar een locatie voor speurtochten (actief of inactief).

Naast de quest en content bevat Update 39 ook wijzigingen aan belangrijke itemtypes om het itembeheer te verbeteren. Soortgelijke Crown Store-voorwerpen die van verschillende bronnen komen, kunnen nu allemaal op elkaar worden gestapeld met de optie “Stapel alle voorwerpen”. Deze patch voegt ook betere communicatie toe over welke items wel of niet verkocht kunnen worden, zodat spelers ongewenste items kunnen identificeren en opruimen.

Naast het bovenstaande bevat Update 39 ook toevoegingen aan PvP, waaronder verbeterde doodmeldingen, Treasure Scamp Drop Boosts en nieuwe beloningen, waaronder drie op Cyrodiil-gebaseerde Monster Masks. Naast de PvP-updates zijn er ook verbeteringen aan de huiseditor, zoals Preview Crown Furnishings, waarmee spelers kunnen zien hoe een inrichting in hun huis past voordat ze deze kopen, en Inventory Furnishing Placement, waarmee spelers voorwerpen in hun huis kunnen plaatsen vanuit hun inventaris en Verzamelingen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password