ESO Update 39 is nu live op consoles – bevat langverwachte Quality of Life-verbeteringen

The Elder Scrolls Online Update 39 is nu gratis beschikbaar op Xbox en PlayStation consoles. Deze basisgame-update introduceert een reeks langverwachte verbeteringen en toevoegingen aan The Elder Scrolls Online voor alle bestaande ESO-spelers.

Algemene verbeteringen zijn onder andere Quest & Content-verbeteringen voor nieuwe spelers, met een reeks veranderingen die het volume en de frequentie van Quests die worden aangeboden aan je personages van laag level verminderen. Bovendien zullen de navigator-NPC’s van Tamriel, die personages tussen bestemmingen kunnen vervoeren, nu aangeven of ze spelers naar een locatie kunnen vervoeren voor gevolgde quests (actief of inactief).

Naast de quest en content bevat Update 39 ook wijzigingen aan belangrijke itemtypes om het itembeheer te verbeteren. Soortgelijke Crown Store-voorwerpen die van verschillende bronnen komen, kunnen nu allemaal op elkaar worden gestapeld met de optie “Stapel alle voorwerpen”. Deze patch voegt ook betere communicatie toe over welke items wel of niet verkocht kunnen worden, zodat spelers ongewenste items kunnen identificeren en opruimen.

Naast het bovenstaande bevat Update 39 ook toevoegingen aan PvP, waaronder verbeterde meldingen, Treasure Scamp Drop Boosts en nieuwe beloningen, waaronder drie op Cyrodiil-gebaseerde Monster Masks. Naast de PvP-updates zijn er ook verbeteringen aan de huiseditor, zoals Preview Crown Furnishings, waarmee spelers kunnen zien hoe een inrichting in hun huis past voordat ze deze kopen, en Inventory Furnishing Placement, waarmee spelers voorwerpen in hun huis kunnen plaatsen vanuit hun inventaris en Verzamelingen.

Voor alle details over Update 39 kun je de officiële blogpost hier bekijken. De volledige lijst met fixes, verbeteringen en toevoegingen vind je hier op de officiële forums.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password