ESO-spelers slachten 1 miljoen draken af en zamelen zo $200,000 in voor het goede doel

Vandaag kondigt ZeniMax Online Studios aan dat The Elder Scrolls Online-spelers erin geslaagd zijn om het vooropgestelde doel te behalen en zo $200,000 in te zamelen om wereldwijd de levens van huisdieren te helpen redden en verbeteren via Animal Society (Noord-Amerika) en FOUR PAWS (pan-Europees). Daarbovenop hebben spelers rechtstreeks $1,509.34 ingezameld voor de goede doelen, wat het totaal brengt op $201,509.34 aan donatiegeld. De donatie van $200,000 wordt gelijk verdeeld tussen Best Friends Animal Society en FOUR PAWS.

Als onderdeel van het #SlayDragonsSaveCate-initiatief, hebben spelers sinds 1 oktober hard gewerkt om de katachtige bewoners van Elsweyr te beschermen door draken af te slachten – per vijf gevelde gevleugelde monsters, doneerde Bethesda $1 USD tot maximaal $200,000. Dat wil zeggen dat er één miljoen draken neergehaald zijn in iets meer dan twee maanden!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password