ESO: Greymoor – Vampire Week info, video’s en stream

Deze week staat volledig in het teken van ESO-Vampieren. Vampieren – maar ook weerwolven, heksen en andere kwaadaardige monsters – zijn een belangrijk onderdeel van het aankomende nieuwe hoofdstuk ESO: Greymoor, dat lanceert op 26 mei voor PC en Mac, en op 9 juni voor Xbox One en PlayStation 4.
Vandaag beschrijven we enkele van de aanstaande veranderingen in de Vampire skill line, ESO’s doelen voor de vernieuwde en verse vaardigheden, en hoe het systeem nu zinvoller en leuker is. Er is ook een “Re-Vamped” overzichtsvideo van de skill line uitgebracht waarin enkele van de geweldige kenmerken van het vampier-zijn worden getoond.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password