ESO: Dragonhold verhaalgebied en Update 24 nu live voor PC en Mac

Dragonhold, het hoogtepunt van het Season of the Dragon, het eerste jaarlange verbonden avontuur van The Elder Scrolls Online is nu live op PC en Mac. Xbox One- en PlayStation 4-spelers kunnen vanaf 5 november aan de gang met Southern Elsweyr.

Dragonhold bevat Southern Elsweyr, een nieuw verhaalgebied met drie unieke ecosystemen dat vol zit met delves, wereldbazen, quests, Dragon hunts en nog veel meer. Spelers kunnen Dragonhold kopen voor 2.000 crowns van de in-game currency of door een ESO Plus-lid te worden (dat spelers bijkomende voordelen geeft). Onverschrokken spelers kunnen de Dragonhold Collectors-bundel voor 4.000 crowns ontgrendelen en de legendarische Dragon Hunter-mount, het Dragon Hunter huisdier en een aantal Experience Scrolls ontvangen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password