Ervaar het meest toegankelijke van Forza Motorsport, van rijhulp voor blinden tot rijden met één druk op de knop

Iedereen bij Turn 10 Studios kan niet wachten tot spelers een echte generatiesprong in realisme, authenticiteit en onderdompeling ervaren wanneer Forza Motorsport dit jaar uitkomt.

Ze hebben ernaar gestreefd om de technisch meest geavanceerde en authentieke racegame ooit te maken, maar ook om een ​​ander doel te bereiken: Forza Motorsport is Turn 10 Studios meest toegankelijke game ooit.

Hoewel de functies voor toegankelijkheid talrijk zijn en elk van hen belangrijk is, geven we ze vandaag graag meer details over een paar in het bijzonder, die opvallen door hun unieke en innovatieve karakter en waardoor nog meer mensen van onze game kunnen genieten: blind driving assists (BDA), rijden met één druk op de knop, dynamische audiodescriptie, speciale modi voor kleurenblinden en meer.
Turn 10 blijft werken aan toegankelijkheid. “We luisteren altijd naar gamers en werken eraan om functies te creëren waarmee meer spelers hun favoriete games kunnen spelen. We zijn ongelooflijk trots op het werk dat wordt verzet om meer spelers dan ooit tevoren in staat te stellen Forza Motorsport te ervaren.” Aldus Turn 10 Studios .

Forza Motorsport komt dit jaar naar Xbox Game Pass, Xbox Series X|S-consoles, Windows PC en Steam, en Cloud Gaming (bèta).

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password