Ervaar het leven als vastgoedeigenaar in De Sims 4 Te Huur gameplay-trailer

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag de gameplay-trailer van De Sims 4 Te Huur onthuld. Dit gloednieuwe uitbreidingspakket is vanaf 7 december verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

De trailer biedt een kijkje in het leven van een vastgoedeigenaar en huurder. Zo kunnen spelers onder andere defecte voorzieningen oplossen en omgaan met lastige buren. Dit alles vindt plaats in Tomarang, een prachtige wereld verscholen tussen tropische fauna en schitterende skylines. In De Sims 4 Te Huur kunnen Simmers hechte community’s opbouwen en voor de allereerste keer, sinds de lancering van het oorspronkelijke spel, meerdere huurkavels beheren.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password