Ervaar het gloednieuwe badgesysteem in NBA 2K24 verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Vandaag heeft 2K het gloednieuwe badgesysteem aangekondigd voor NBA 2K24 op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, waarmee spelers zich kunnen richten op hun sterke punten en kunnen experimenteren met verschillende builds om succes te vinden met hun MyPLAYER.

NBA 2K24 brengt nieuwe elementen in het badgesysteem voor New Gen die spelers helpen hun vakmanschap te perfectioneren en de posities te domineren die ze het liefste spelen. Of het nu gaat om een hoog scorende, vaardige slasher, een fysieke balbehandelaar, een spelverdeler door te passen of om de beste verdediger in de competitie te worden, er is voor iedereen iets nieuws om hun spel naar nieuwe hoogten te brengen.

Hieronder vind je meer details over het gloednieuwe badgesysteem in NBA 2K24 op PlayStation 5 en Xbox Series X|S:

  • Meer uitgebalanceerde badges. NBA 2K24 brengt 24 nieuwe vaardigheidsbadges op het veld, waarmee het totaal aantal badges voor MyTEAM en MyCAREER op 77 komt. Dit jaar zijn er nieuwe badges voor scoren, balbehandeling/passen en verdedigen, zodat spelers kunnen voortbouwen op hun sterke punten en een geheel eigen MyPLAYER kunnen creëren.
  • Nieuwe MyPLAYER-bouwerervaring. De MyPLAYER-bouwerervaring heeft een aantal grote upgrades gekregen. NBA 2K24 introduceert aanpasbare NBA-spelersjablonen, een nieuwe pagina voor het bouwen van attributen, extra ranglijsten voor badges, archetypeverbeteringen om metabouwers te helpen voorkomen en nog veel meer.
  • Badgeniveau progressie. Een geheel nieuw badge progressiesysteem dat een authentieker gevoel geeft aan de MyPLAYER build van een speler. Spelers hoeven niet langer te kiezen welke badges ze aan hun MyPLAYER willen toevoegen en zitten niet langer vast aan de badgepunten en attribuutcategorieën waartoe ze ooit beperkt waren. Badges worden verdiend door badgegebruik, wat betekent dat hoe meer een speler een badge in-game gebruikt, hoe meer hij in aanmerking komt voor het volgende niveau.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password