Ervaar een grillige wereld als geen ander als VR Roguelike Crumbling klaar is voor 18 januari lancering op Meta Quest en Steam VR

Crumbling Games onthult met trots dat hun VR schurkachtige actieavontuur Crumbling op 18 januari wordt gelanceerd voor Meta Quest 2, 3 en Steam VR. Beleef opwindende hack ‘n’ slash-gevechten tijdens een betoverend avontuur waarin je het opneemt tegen plastic monsterspeelgoed dat je terugbrengt naar je jeugdherinneringen.
Stap de beroemde Crumbles Crafts and Comics-winkel binnen, zie je Crumbling-figuurtje voor je ogen tot leven komen en ontdek het verhaal van de aandoenlijke meneer en mevrouw Crumble via prachtig geanimeerde en ingesproken stripboeken. Ontdek hoe de kwaadaardige Böse Corp. de magische ingrediënten van Crumble heeft gestolen, vecht tegen hun monsterspeelgoed en red de winkel!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password