Er staat je een heel jaar feest te wachten wanneer Hearthstone 10 jaar wordt

Kom binnen, we zijn jarig! Sinds de Tavern tien jaar geleden haar deuren opende en spelers verwelkomde in de grillige wereld van Hearthstone, is het non-stop genieten van digitale kaartspellen. Dat is een prestatie die het waard is om te vieren! Vier feest met Harth Stonebrew en het hele Hearthstone-team als Year of the Pegasus en een nieuwe core-set (met bekende Warcraft-gezichten in de hoofdrol!) op 19 maart worden gelanceerd.

EEN CADEAU VOOR ELKE KLASSE

 • Geen verjaardag is compleet zonder cadeaus! Op 13 februari ontvangt elke speler voor elke klasse een gratis kaart waarmee hij een van de drie iconische spreuken voor die klasse kan ontdekken. Dat zijn 11 cadeaus!
 • Maar dat is nog niet alles… Maak kennis met Harth Stonebrew! Het gezicht en de stem van de Tavern krijgt eindelijk zijn eigen kaart! Als veelzijdige, neutrale Legendary-minion vervangt hij je hand met iconische kaarten uit het verleden van Hearthstone. Dat is nog eens een waardige tegenstander!
 • Het feest gaat nog een stapje verder met een 10-Year Anniversary Event van 27 februari tot 19 maart. Voltooi uitdagingen om gouden versies van de cadeaukaarten te verdienen, evenals een speciale verjaardagsmunt.

  WELKOM IN YEAR OF THE PEGASUS

  • De wijzers van de wereldklok draaien weer als we Year of the Pegasus inluiden.
  • En voor het eerst in de geschiedenis van Hearthstone is de muzikale soundtrack in de game beschikbaar voor spelers! Geniet vanaf 11 maart van de muziek die je kent en waar je van houdt in elke setting die je maar wilt, en blijf kijken voor meer releases in de loop van het jaar.

  NIEUWE BASISSET EN CROSSOVERS

  • Bij het nieuwe jaar hoort een nieuwe basisset. De veranderingen van dit jaar brengen een aantal iconische kaarten uit de geschiedenis van Hearthstone terug, zodat spelers zich kunnen koesteren in de nostalgie.
  • De hele World of Warcraft viert feest! De core set bevat ook gloednieuwe minions met een aantal bekende gezichten! Verwelkom Gnomelia, S.A.F.E. Pilot in je decks, plus nog veel meer!
  • World of Warcraft-spelers kunnen tijdens deze jubileumevenementen ook inloggen op Hearthstone om een speciale Fiery Hearthsteed Mount te verdienen!
   • EEN DECENNIUM VERDIENT EEN CARDBACK
    • Voltooi quests tijdens dit limited-time event en verdien een cardback van tien jaar in de maak!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password