Er is een nieuw Avatar avontuur beschikbaar op de Minecraft Marketplace

De Avatar Legends DLC is nu beschikbaar op de Minecraft Marketplace. Deze nieuwe DLC is gebaseerd op zowel Avatar: The Last Airbender als Avatar: The Legend of Korra en zet je op een missie om de Avatar te worden: de enige die alle vier de elementen kan ombuigen en de harmonie in de vier wereldvolkeren kan herstellen. Verken iconische locaties uit beide series en ontmoet bekende vrienden en vijanden van de Water Tribe, het Earth Kingdom, de Fire Nation en de Air Nomads tijdens je epische zoektocht!

Om een meester te worden in elke Bending Art moet je speciale Bending Techniques vrijspelen! Dit betekent dat je je moed moet verzamelen en uitdagende zoektochten moet ondernemen en het moet opnemen tegen geduchte Bending Masters. Een gemakkelijke taak voor een grote held als jij! De Avatar Legends DLC bevat een multiplayer modus, dus je kunt je vrienden uitnodigen om je te vergezellen op je reis, net zoals Aang en Korra deden.

Speel als jezelf of als je favoriete personages, want de Avatar Legends DLC komt met meer dan 50 nieuwe skins, waaronder Aang, Korra, Zuko en Katara! En om de lancering te vieren, vind je ook iets speciaals in de kleedkamer: een gratis Blue Spirit Mask.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password