Er gaan bots meevechten in seizoen 11 van Fortnite

In de v.10.40-update wordt het matchmaking-systeem van Fortnite geüpdate en worden er Bots toegevoegd om nieuwe spelers te ondersteunen.

Epic zegt dat ze de keuze voor een verbetering van het matchmaking-systeem hebben gemaakt vanwege het groeiende niveauverschil. De update gaat ervoor zorgen dat spelers gepaard worden op niveau, dit houdt in dat je tegen spelers speelt die ongeveer even goed zijn als jij. Het nieuwe systeem wordt geleidelijk uitgebracht in verschillende regio’s, zodat deze gemonitord kunnen worden.

De bots vervangen een aantal spelers in een wedstrijd, het idee hierachter is dat beginnende spelers beter kunnen worden, zonder constant neergeschoten te worden door spelers met meer ervaring. De Bots groeien mee met het niveau van de speler, dit betekent dat wanneer spelers beter worden, er minder bots in hun wedstrijden worden geplaatst. Epic zegt dat de Bots zich hetzelfde gedragen als spelers. De Bots worden pas in Seizoen 11 van Fortnite geïntroduceerd, deze wordt halverwege oktober verwacht.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password