EPOS trapt 2023 af met Gaming Headset Winter Sale

Premium gaming audiomerk EPOS maakt zich op voor het nieuwe jaar met een limited time deal op geselecteerde producten.

Van 16 tot 29 januari hebben gepassioneerde gamers en audioliefhebbers de kans om tot 45% korting te krijgen op een aantal van EPOS’ bekende, premium bedrade en draadloze gaming headsets binnen het co-branded EPOS | SENNHEISER segment.

De verkoop omvat:

  • EPOS | SENNHEISER GSP 670 – De GSP 670 is de premium draadloze gaming headset voor de veeleisende gamer. Pas 7.1 surround aan met de EPOS Gaming Suite en pas chat- en game-audio onafhankelijk van elkaar aan.Dankzij intelligent batterijbeheer gaat de batterij langer mee en met Bluetooth kun je naadloos schakelen tussen je game en je telefoon.
  • EPOS | SENNHEISER GSP 370 – De GSP 370 draadloze gaming headset levert betrouwbare, vertragingsvrije audio met tot 100 uur spelen op een enkele lading.Personaliseer je game-audio via de EPOS Gaming Suite met 7.1 digitale surround sound-verwerking. De headset is voorzien van een microfoon met een lift-to-mute flexibele microfoonarm en een hoog draagcomfort.
  • EPOS | SENNHEISER Game Zero – De GAME ZERO is de klassieke gesloten akoestische headset ontworpen voor de gamer die op zoek is naar een voorsprong op de concurrentie.Originele transducer technologie levert extreme audio helderheid voor uitzonderlijk gedetailleerd realisme en positionele nauwkeurigheid. De headset is licht en toch robuust en kan worden opgevouwen voor gemakkelijke draagbaarheid.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password