EPOS H3 Hybrid gaming-headset back-to-school actie

Gaming audiomerk EPOS maakt zich klaar voor ’back-to-school’ met een tijdelijke aanbieding voor de H3 Hybrid-gamingheadset. Van 15 tot 31 augustus is deze premium headset verkrijgbaar in zowel Onyx Black als Ghost White met €50,- korting, waardoor de verkoopadviesprijs geen € 179,- maar €129,- bedraagt.

De H3 Hybrid-headset is multifunctioneel en geoptimaliseerd voor console en biedt lichtgewicht comfort voor de dagelijkse gamesessies na schooltijd. Meer informatie over de headset en prijzen kan hier gevonden worden.

De EPOS H3 Hybrid-gamingheadset biedt een voor console geoptimaliseerde duale verbinding met gelijktijdige bekabelde audiomixing. Dit betekent bijvoorbeeld dat je in-game kunt zijn op je console en tegelijkertijd je Discord-chat of een oproep op je telefoon kunt mixen via de Bluetooth®-verbinding. Met een batterijduur van 34 uur via Bluetooth, een bekabelde verbindingsoptie en een afneembare lift-to-mute microfoonarm voor helder verstaanbare gamechat, is de H3 Hybrid-headset een must-have voor gamers die op zoek zijn naar veelzijdigheid in gebruik en chatfuncties tijdens het gamen op de console.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password