EPOS brengt compacte 4K USB Webcam uit

EPOS biedt nu een eersteklas video-oplossing naast haar uitgebreide audio line-up, via haar nieuwste product, de S6 4K USB Webcam.

Deze webcam is ontworpen voor content creatie en beschikt over premium functies zoals 4K resolutie voor opname, full HD streaming, dubbele microfoons met digitale ruisonderdrukking en personalisatiemogelijkheden. Het lichte en compacte ontwerp van de webcam maakt het gemakkelijk om mee te nemen voor gebruik wanneer de inspiratie toeslaat, en de montagefuncties maken het vastzetten van de webcam op een scherm of statief intuïtief.

De S6 wordt geleverd als plug and play rechtstreeks uit de doos en werkt perfect met zowel PC als Mac, geoptimaliseerd voor populaire streaming software zoals OBS (Open Broadcast Software) en Streamlabs. De compatibiliteit maakt het een veelzijdig product omdat het ook werkt met EPOS Connect software waardoor snel en eenvoudig verdere aanpassingen mogelijk zijn zoals zoom, lichtinstellingen, contrast en verzadiging volgens de voorkeur van de gebruiker.

De S6 wordt geleverd met Microsoft Teams en Zoom-certificaten.

Ultra-scherpe video- en audiokwaliteit
De S6-webcam levert een levendige 4K-resolutie om verbluffende, scherpe video’s weer te geven die het publiek vermaken. De automatische lichtsensor balanceert de helderheid in real-time en past zich aan veranderingen in het licht en het landschap aan, waardoor de full HD-resolutie voor streaming nog beter tot zijn recht komt. Bovendien bevat de webcam twee geïntegreerde microfoons met digitale ruisonderdrukking, waardoor achtergrondgeluiden worden geëlimineerd en stemmen duidelijk worden opgevangen.

Functioneel ontwerp
De S6 is een robuuste webcam met een elegante en gelikte aluminium behuizing en een totaalgewicht van slechts 80 gram. Een draagbare draagtas is ook inbegrepen, waardoor de lichtgewicht S6 superieure mobiliteit onderweg heeft. Hij beschikt over een LED-lichtindicator, een krasbestendige glazen lens en een ingebouwde privacy shutter. Het aansluiten van de webcam is eenvoudig met behulp van de meegeleverde USB-C of USB-A kabels.

Prijs en beschikbaarheid
De S6 is verkrijgbaar op de officiële EPOS-website en bij geselecteerde retailers tegen een adviesprijs van €199.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password