EOLIA Surprise lanceert vandaag op Quest | VR Fantasie-avontuur in de Rhythm of the Universe-serie

EOLIA, het VR fantasy-avontuur vervolg in de bekroonde Rhythm of the Universe-serie, redt een land in een klimaatcrisis vandaag om 11.00 uur PDT op het Quest-platform. Ontwikkelaar ROTU Entertainment doneert een deel van de opbrengst van EOLIA aan een klimaatbewuste non-profitorganisatie die is geselecteerd door de ROTU-community op sociale media.

Trek door Eolia op de rug van de mythische paardachtige Lhargo als ontdekkingsreiziger Conga Dholak op een missie om zijn ooit bloeiende planeet te beschermen tegen een ecologische ramp. Extreem weer en droogte teisteren de woestijnen van Eolia, bezaaid met de ruïnes van een verloren beschaving en op de rand van ecologische ineenstorting.

Reis door dit door de tijd verwoeste land op zoek naar 25 verzamelobjecten en meer dan 300 nuttige voorwerpen, terwijl je puzzels oplost die zijn gebaseerd op muziektheorie om Eolia zijn vroegere grootsheid terug te geven. Met de baanbrekende Hand Tracking-technologie, die alleen beschikbaar is in Meta Quest 2, bespeel je oude instrumenten, blader je door je inventaris en grijp je naar kleingeld met intuïtieve handgebaren. Het lot van Eolia ligt in jouw handen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password