Enlisted: Reinforced is klaar om te landen op Steam

Darkflow Software en Gaijin Entertainment kondigen aan dat de militaire online shooter Enlisted: Reinforced, gewijd aan alle belangrijke deelnemers en waarin alle belangrijke veldslagen van de Tweede Wereldoorlog aan bod komen, uitkomt op Steam. Dit wordt een bijgewerkte en verbeterde versie van Enlisted, een spel dat momenteel beschikbaar is op pc via de Gaijin.Net-service, en ook op PlayStation en Xbox. Enlisted: Reinforced verschijnt in Q1 2024, maar je kunt de shooter nu al toevoegen aan je verlanglijstje op Steam.
Enlisted: Reinforced bevat alle kaarten, soldatengroepen, wapens, grondvoertuigen, vliegtuigen en gameplayfuncties die aan Enlisted zijn toegevoegd naarmate de game groeide en evolueerde. Spelers beleven WO2 als soldaten van alle grote mogendheden (VS, VK, Australië, USSR, Duitsland, Italië en Japan), zien de belangrijkste veldslagen en oorlogsgebieden (Stille Oceaan, Normandië, Berlijn, Stalingrad, Moskou, Ardennen en Tunesië) en gebruiken honderden realistisch nagemaakte wapens en voertuigen, die zijn gegroepeerd in vier handige tech trees. Het verbeterde matchmaking-systeem kiest tegenstanders met een arsenaal van ongeveer hetzelfde niveau.

Enlisted wordt ook bijgewerkt tot Enlisted: Reinforced op alle andere platforms waar de game beschikbaar is.

Enlisted-spelers die de Gaijin.Net-service gebruiken, kunnen binnen een maand na de release van Enlisted alle voortgang overzetten naar de Steam-versie: Reinforced.

“We hopen dat deze tijd genoeg is voor al onze spelers die de voorkeur geven aan Steam om hun keuze te maken,” legt Anton Yudintsev, oprichter van Gaijin Entertainment, uit. “Als het belangrijk is voor spelers dat het geld van hun aankopen volledig bij de ontwikkelaars terechtkomt, kunnen ze Gaijin.Net blijven gebruiken.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password