Ender Magnolia: Bloom in the Mist bloeit op in Early Access op 26 maart en zuivert consoles in 2024

ENDER MAGNOLIA: Bloom In The Mist, het vervolg op de dark fantasy metroidvania sprookje ENDER LILIES: Quietus of the Knights, door uitgever Binary Haze Interactive en ontwikkelaars Adglobe en Live Wire, bevrijdt het kwaad op pc via Steam Early Access op maandag 25 maart, gevolgd door een release op PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch later in 2024.

Vecht voor de redding van mens en machine in het ooit bloeiende Land of Fumes, waar immense magie onder de grond schuilt. Alleen Lilac, een “Attuner” die in staat is de zielen van verwoeste wezens te reinigen, kan vrede brengen aan hen die lijden in het koninkrijk.

Met de hulp van de Spirit Reaper die op Lilacs commando vecht, sla je je door legioenen Homonculi – wezens met kunstmatige intelligentie die zijn besmet door de dampende besmetting. Bevrijd eindbazen van de ketenen van corruptie en win hun bondgenootschap terug om toegang te krijgen tot 30 verschillende spirituele vaardigheden, waaronder brute vuisten, snelvurende gatling guns en zelfaanvallende beesten – elk met hun eigen sterke en zwakke punten en cooldowns.

Ontdek verborgen verzamelobjecten, uitrusting en relikwieën uit welvarendere tijden, waaronder statusverhogende amuletten en armbanden met meer gezondheid, verhoogde aanvalskracht en verbeterde vaardigheden. Bezoek de winkel van de smid om goud te verzamelen en in te ruilen voor verbeterde voorwerpen.

Of je nu in de koude, met kerkers gevulde diepten bent of de kasteeltoppen verkent, geniet van een prachtig handgetekend landschap, aangevuld met de ontspannende deuntjes van de door fans geliefde muziekgroep Mili (Ghost in the Shell, Goblin Slayer). De prachtige ENDER MAGNOLIA soundtrack zal later verkrijgbaar zijn.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password