Emoji Kart Racer, de eerste officiële emoji videogame, racet naar consoles

Harten knipperen in je ogen als je naar de koppositie snelt, je vrolijke, zelfvoldane en geschokte concurrenten in het stof achterlatend. Dat is niet zomaar een bloemrijke uitdrukking. Het is emoji Kart™ Racer, de eerste officiële emoji-videogame van de emoji Company en de populaire casual game maker Joindots GmbH, en het is nu beschikbaar op PS4 en PS5.

Emoji Kart Racer komt in februari 2023 ook uit op Xbox-consoles en Nintendo Switch.
Zet je vrolijke gezicht op – of je triomf- of scheldgezicht – en kruip achter het stuur om door vier cups en 16 duivels lastige snelheidsbanen te racen. Maak zieke bochten in een wereld gemaakt van cake, ontwijk gigantische sneeuwpoppen terwijl je door de sneeuw raast en zweef door de lucht op een weg gemaakt van wolken. Als je vaardigheden alleen niet genoeg zijn om de overwinning in de wacht te slepen, kun je een heleboel obstakels en gevaren op je tegenstanders loslaten om de overhand te krijgen.

Kies je coureur uit een groot aantal officiële emoji-pictogrammen of gebruik de gedetailleerde generator om je eigen unieke personage te maken uit meer dan 20.000 combinaties. Als je in de stemming bent voor wat vriendschappelijke competitie, kun je met maximaal drie andere vrienden meedoen in de splitscreen multiplayer.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password