Electronic Arts lanceert vanaf vandaag 25+ games op Steam

Vandaag lanceerde Electronic Arts de eerste golf van meer dan 25+ EA-games op Steam, en er komen er nog meer aan. Vanaf vandaag kunnen spelers genieten van de bekroonde roleplayinggames van BioWare – Dragon Age: Inquisition en Dragon Age II, spectaculaire, razendsnelle actie in Need for Speed Heat, Need for Speed: Rivals en Need for Speed (2016) en de strijd aangaan in de knotsgekke shooter, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Spelers zullen ook een selectie gedurfde en innovatieve games van EA’s indie-partners kunnen spelen, zoals Unravel, Unravel II, Fe en Sea of Solitude. Bovendien zullen deze en vele andere games beschikbaar zijn als onderdeel van een EA Access-abonnement op Steam, dat later deze zomer zal worden gelanceerd.

“We willen het makkelijk maken om de games te spelen waar je van houdt, wanneer je maar wil. Deze games beschikbaar maken voor de Steam-community is een belangrijke stap om dit doel te bereiken”, aldus Mike Blank, SVP, Strategic Growth. “We zijn niet alleen enthousiast om onze games op Steam te hebben, maar we kijken er ook naar uit om ze nog meer waarde te geven als ons abonnement in de zomer beschikbaar komt.”

Op Steam en andere platforms zullen ook nieuwe EA-games voor PC worden gelanceerd, zoals de Command & Conquer™ Remastered Collection die morgen wordt gelanceerd en die mod-ondersteuning biedt met de Steam Workshop, aangezien deze game een van de eerste grote RTS-franchises is die hun broncode beschikbaar stellen onder GPL. Deze collectie, gemaakt voor en met de hulp van de community, bestaat uit Command & Conquer: Tiberian Dawn, Command & Conquer: Red Alert en hun drie uitbreidingspakketten – Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath.

EA Access geeft leden toegang tot een grote selectie EA-games, waardevolle ledenvoordelen en kortingen op volledige games, uitbreidingen en in-game items van EA. EA biedt sinds 2014 abonnementsdiensten aan en bereikt momenteel spelers op de Xbox One, PlayStation 4 en Origin. Voor meer informatie over de abonnementsdiensten van EA kun je terecht op www.ea.com/nl-nl/subscribe. Binnenkort meer informatie over de games die naar Steam komen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password