Electronic Arts creëert een fan-first toekomst van interactief voetbal met EA SPORTS FC

Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) aangekondigd dat haar wereldberoemde voetbalgames in 2023 verder zullen gaan onder een nieuw EA Sports FC-merk. EA zal hiermee ’s werelds grootste interactieve sportervaring kunnen bieden aan haar groeiende community in samenwerking met meer dan 300 partners uit de voetbalwereld.

EA Sports FC wordt het platform voor EA om nieuwe ervaringen te innoveren, te creëren en te laten groeien. Het zal meer gebieden van de sport tot leven brengen en de collectieve kracht van meer dan 150 miljoen spelers via EA Sports’ wereldwijde voetbalgames benutten – en de komende jaren honderden miljoenen nieuwe fans bereiken.

EA Sports FC brengt de kracht van meer dan 300 individuele gelicentieerde partners, waardoor spelers toegang hebben tot meer dan 19.000 atleten verdeeld over 700 teams, in 100 stadions en meer dan 30 competities over de hele wereld. Via EA Sports FC zal EA het bereik en de kracht van haar voetballicentieportfolio verder vergroten door de gelicentieerde voetbalcontent te behouden en uit te breiden, naar nieuwe ervaringen te schalen en de toegang via meer platforms te vergroten. EA zal ook voortbouwen op een basis van inclusiviteit en innoveren op nieuwe gebieden rond vrouwen- en basisvoetbal voor de wereldwijde gemeenschap.

De introductie van EA Sports FC heeft geen invloed op de huidige wereldwijde EA Sports-voetbalgames en EA en FIFA zijn verheugd om later dit najaar de grootste en meest uitgebreide EA Sports FIFA ooit te kunnen leveren. Het uiteindelijke FIFA-product zal meer speltypen, functies, teams, competities, spelers en competities bevatten dan alle voorgaande edities. Fans zullen deze vernieuwingen kunnen ervaren in het volledige EA Sports FIFA-ecosysteem, waaronder FIFA Mobile, FIFA Online 4 en eSports.

EA heeft het meest uitgebreide en uitgebreide netwerk van partnerschappen en licenties in de sport ontwikkeld – allemaal in naam van het leveren van een echt meeslepende ervaring aan fans overal ter wereld. EA Sports FC zal de enige plek zijn waar fans kunnen spelen in onder andere de iconische UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga, Serie A en MLS. Dankzij de breedte en diepte van EA’s ecosysteem van gelicentieerde content kan EA Sports nu en in de toekomst ongeëvenaarde authenticiteit bieden in EA Sports-voetbalgames.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com