Electrician Simulator en de Smart Devices DLC zijn nu verkrijgbaar op Xbox!

Electrician Simulator en Smart Devices DLC zijn nu verkrijgbaar op Xbox One en Xbox X/S Series consoles. Kruip in de huid van een virtuele elektricien en verken een wereld vol storingen, defecten en technologische uitdagingen.

Electrician Simulator is een spel dat zich richt op elektricienwerk. Leun achterover en ontspan achter je computer of console en kruip in de huid van een virtuele elektricien, zonder het fysieke risico van elektrische schokken! Leer de geheimen van het vak en word de beste vakman in de stad!

De Smart Devices DLC bevat extra missies, reparaties voor Smart-technologie, extra gadgets en een nieuwe draadloze sensor en schakelaarmechaniek om taakmogelijkheden aan te geven.

In de Electrician Simulator is het je taak om stopcontacten te repareren, lampen aan te sluiten of eenvoudige elektrische installaties te maken. Neem reparatieopdrachten aan voor elektrische voorwerpen in je werkplaats, demonteer apparaten in onderdelen en zoek beschadigde onderdelen om te vervangen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password