Elder Scrolls Online Update 11 is live

Vandaag werd Update 11 voor The Elder Scrolls Online (PC/Mac) vrijgegeven.  Update 11 introduceert twee nieuwe Argonian gethematiseerde vier-speler dungeons, alsook de langverwachte Style Parlor feature die spelers toelaat van naam, ras en uiterlijk te veranderen, het kleuren van je kostuum toelaat en meer.

Update 11 zal vanaf 16 augustus verkrijgbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4 en bevat ook text chat voor consolespelers.

De Shadows of the Hist dungeon pack is in-game verkrijgbaar via de Crown Store voor 1,500 Crowns, Appearance en Race Change Tokens voor 1,000 Crowns elk en Name Change Tokens voor 2,500 Crowns.

Voor meer informatie en details over alles, inclusief Update 11, bezoek: http://www.elderscrollsonline.com/en-gb/news/post/2016/08/02/update-11-featuring-shadows-of-the-hist-is-now-available-on-pc-and-mac

 
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password