Elden ring componist leent talenten aan RTS The Touhou Empires – trailer en demo nu beschikbaar

The Touhou Empires, de real-time strategy Touhou-fansgame van ontwikkelaar Neetpia en uitgever Phoenixx, gebaseerd op het community-gedreven Touhou-universum dat geliefd is bij miljoenen fans, vecht om de controle over het universum in een nieuwe limited-time demo die vandaag tot 13 februari 2024 beschikbaar is op pc via Steam.

Onrust verandert in regelrechte oorlogsvoering als Gensokyo een strijdtoneel wordt in de nieuwste trailer met muziek van gerenommeerd componist Yuka Kitamura (componist – ELDEN RING, SEKIRO: Shadows Die Twice). Train in de gloednieuwe demo voor een conflict in Alice’s Art of War, waar opkomende krijgsheren hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Oefen zowel micro- als macrotechnische gevechtstactieken, grondstoffenbeheer, strategische positionering en probeer de Battle Mode uit tegen maximaal 5 door CPU-bestuurde facties in free-for-all schermutselingen.

Heers met ijzeren hand als een van de vele geliefde facties en neem het op tegen iconische gebieden om het hele rijk te veroveren. Richt forten op, verzamel enorme legers en roep de hulp in van meer dan 40 krachtige Touhou-heldinnen om het tij van de oorlog te keren.

Ontwikkel een strijdplan waarin je rekening houdt met de voordelen van elk leger en personage. Bouw een ondoordringbare verdediging met de ijzersterke structuren van de Hakurei Shrine of haast je om vijanden preventief aan te vallen dankzij de aanvalskracht van het Scarlet Devil Manor in het begin van de game. Verzamel grondstoffen zoals hout om een compound te bouwen en oogst drank om soldaten om te kopen voor de strijd.

 

Overweldig de tegenstand met de snelheid en kracht van strijders te paard, maar pas op voor goed gepositioneerde lansiers, die hun opmars kunnen afremmen met een muur van scherp staal. Schakel voetsoldaten uit met boogschutters van veraf, maar blijf op je hoede voor hinderlagen… Ontketen spreuken met effectgebieden om de gezondheid en aanvalskracht van je bondgenoten te verhogen en de vijandelijke verdediging te verlagen.

Rekruteer machtige Touhou-krijgers, waaronder Reimu Hakurei en Marisa Kirisame, en gebruik krachtige spreuken om legers in een oogwenk uit te roeien. Onthul het verhaal van Gensokyo in oorlog in een verhaalmodus vol schermutselingen en eindbaasgevechten in 20 levels, of ga online de strijd aan met maximaal zes spelers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password