Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes onthuld nieuwe gameplaytrailer

505 Games en Rabbit & Bear Studios zijn verheugd de nieuwste gameplaytrailer voor Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes getiteld “Alles wat je moet weten over Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes in 6 minuten!”.

De trailer toont vijf unieke eigenschappen van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. De trailer bevat meer nieuws over de Hundred Heroes, de wereld van Allraan, hoofdpersonages, prestigieuze stemacteurs, intense turn-based gevechten, hoofdkwartieruitbreiding, minigames en nevenactiviteiten.

De nummer 1 gefinancierde Kickstarter-game van 2020, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is een JRPG van legendarische gameontwikkelaars Yoshitaka Murayama’s (Suikoden I & II) en Junko Kawano (Suikoden I & IV) die de turn-based strategiegame-ervaring naar een hoger niveau tilt. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes bevat een fijn gemaakt gevechtssysteem met zes karakters, zorgvuldig gecreëerde 2D sprites en 3D achtergronden, een meeslepend verhaal met meer dan 100 speelbare karakters en boeiende gameplay ontworpen om spelers een moderne kijk op klassieke JRPG’s te geven.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password