Eevee Festival in Pokemon UNITE

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat het Eevee Festival, dat de schijnwerpers richt op de Evolution Pokémon, binnenkort in Pokémon UNITE te beleven is. Trainers kunnen zich verheugen op een spannend en nieuw snel gevechtstype, de komst van de Eevee-evoluties Umbreon en Leafeon in het spel, gevechtspas 16 en nog veel meer.

Umbreon, Leafeon en meer op het strijdtoneel
Ter gelegenheid van het Eevee Festival betreedt Umbreon op 25 mei het strijdtoneel. Hij krijgt op 8 juni gezelschap van Leafeon. Geniet samen met deze nieuwe evoluties van het Eevee Festival!
Daarnaast kunnen Trainers alvast uitkijken naar de komst van Inteleon op een later moment. Houd voor meer informatie de officiële socialemediakanalen van Pokémon in de gaten.

Introductie van Eevee Appeal-o-rama
In het kader van het Eevee Festival zijn er van 25 mei om 9:00 uur CET tot en met 23 juni om 01:59 uur CET Eevee Appeal-o-rama-gevechten. In dit nieuwe type snel gevecht spelen alle spelers (van beide teams) als een Eevee-evolutie, zoals Espeon, Umbreon, Leafeon, Glaceon of Sylveon. Wilde Eevee zullen over de hele kaart verspreid zijn. Ook Gigantamax Eevee zal zijn opwachting maken. Spelers kunnen tevens prijzen verdienen, zoals puzzelstukjes van Unite-licenties. Zodra een speler tien puzzelstukjes heeft, kan de Unite-licentie voor Espeon, Glaceon of Sylveon ontgrendeld worden.

Bijpassende mode-items met geruite Holowear
Er zal schattige bijpassende Holowear voor deze Eevee-evoluties in het spel beschikbaar komen:

  • Checkered Style: Glaceon: 11 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Espeon: 18 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Sylveon: 25 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Umbreon: 25 mei beschikbaar
  • Checkered Style: Leafeon: 8 juni beschikbaar

Gevechtspas 16
Er verschijnt binnenkort een nieuwe gevechtspas. Hiermee kunnen spelers uitdagingen voltooien en beloningen verdienen. Van 12 juni om 2:00 uur CET tot en met 21 juli om 01:59 uur CET kunnen Trainers Aristocrat Style: Mr. Mime, Knight Style: Scizor Holowear en Knight Style Trainer-mode-items verkrijgen met de premiumpas van dit seizoen.

Andere aankomende evenementen

  • Pika Party keert terug: 23 juni om 2:00 uur CET tot 21 juli om 01:59 uur CET
  • Pokémon UNITE-dagen: 3 en 4 juni
  • Ga voor meer informatie over Pokémon UNITE naar https://unite.pokemon.com/nl-be/
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com