Eerste volledige Unreal Engine 5 trailer voor Maximum Football

Maximum Football is terug. Modus Games onthulde vandaag een eerste blik op de ultieme voetbalsimulatie in aanloop naar de release naar Steam Early Access dit voorjaar. De trailer werd onthuld samen met het nieuws van de Early Access release en dat Maximum Football een free-to-play titel wordt, die fans over de hele wereld gratis een eersteklas voetbalervaring biedt. De trailer van vandaag toonde de gelikte, op fysica gebaseerde gameplay van het spel, volledig opnieuw opgebouwd in Unreal Engine 5:
Maximum Football stelt spelers in staat hun lot in eigen handen te nemen. Spelers hebben de keuze om de competitie aan te gaan met professionele of college regels. Dit is nu jouw competitie. Neem de leiding over je team met Maximum Football’s eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Van het roster tot logo’s, truien en helmen en zelfs individuele uitrusting, maak je team precies zoals jij dat wilt en deel het met de gemeenschap.

Daarnaast is het geliefde speltype Dynasty van Maximum Football terug, waarin spelers de rol van hoofdcoach van hun team op zich kunnen nemen en hun ideale voetbalprogramma kunnen opbouwen. Stel het team van je dromen samen, rekruteer en manage het en leid het naar grootsheid.

Klaar om het tegen elkaar op te nemen in de online multiplayer? Dankzij het ongeëvenaarde realisme van Unreal Engine 5 voelt je strijd naar de top authentiek en opwindend aan. Maximum Football bevat ook lokale competitie en co-op play, zodat voetbalsterren kunnen spelen hoe ze willen, wanneer ze willen. Met gloednieuwe downloadbare content die na de lancering regelmatig wordt geleverd, zal er nooit een saai moment zijn. Een constante stroom van nieuwe regels, modi, aanpassingsopties en functies zorgen ervoor dat Maximum Football echt de go-to ervaring wordt voor alle voetbalfans.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password