Eerste verhalende uitbreiding Haus komt op 2 november naar Dead Island 2

Stort jezelf in een surrealistische, psycho-horror nachtmerrie en onderzoek een mysterieuze sekte in Dead Island 2 Haus, de eerste verhalende uitbreiding voor Dead Island 2. Dead Island 2 Haus laat spelers een gloednieuw verhaal beleven, waarin een geheime techno-death sekte van miljardairs vecht om te overleven tijdens de Zompocalypse.

Haus is een toonbeeld van een nieuwe toekomst, zoals voorspeld door hun raadselachtige leider Konstantin. Spelers kunnen zich een weg door Haus vechten met nieuwe wapens en kaarten, terwijl ze door legioenen bloeddorstige zombies worden belaagd. Haus verschijnt op 2 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Epic Games Store).

VERKEN EEN MYSTERIEUZE VILLA
Haus verplaatst spelers naar een gloednieuwe locatie, een mysterieuze villa in Malibu waar de grenzen van moraliteit op bloederige wijze worden overschreden.

Deze nachtmerrieachtige locatie wordt gebruikt als een heiligdom met een machine om vlees van lichamen te scheuren en zielen te oogsten. Spelers moeten hun weg vinden door een verwrongen labyrint van biomen, waarin de wetten van rationele architectuur worden overschreden door uitdijende ruimtes.

Spelers krijgen een aantal nieuwe slachtwapens om de gruwelen mee te doorstaan:

  • K-ROSSBOW – gemaakt voor precisie en dodelijkheid, gebruik de vernietigende vuurkracht van dit wapen om zombiehoofden op afstand op te blazen
  • Hog Roaster – het ultieme ticket voor levendig slachtwerk, waarmee je zombies tegelijk slacht en braadt
  • Dead Islands – om het gewicht van je schouders te halen terwijl je de ondoden tot pulp mept
  • 8 nieuwe vaardigheidskaarten – om de slayer van de speler uit te breiden met  een arsenaal nieuwe vaardigheden

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password