Eerste-Persoon Spellcaster “Wizordum” stelt chaos-zuiverende actie uit naar 29 november

Wizordum, de retro first-person spellcaster ontwikkeld door Emberheart Games en uitgegeven door Apogee Entertainment, houdt de aanval van Chaos wat langer tegen en lanceert nu op woensdag 29 november 2023 op pc via Steam Early Access.

Scheur een bladzijde uit de toverboeken van jaren ’90 FPS-klassiekers als Hexen en Heretic met de retro FPS-actie van Wizordum door labyrintische levels vol puzzels.

Na een miljard jaar durende kosmische gevangenisstraf zijn de kwaadaardige krachten van Chaos losgelaten door een bedrieglijke tovenaar met een vernietigend verlangen naar geheime kennis. Vele magiërs zijn erop uitgestuurd om terug te vechten, maar geen van hen is teruggekeerd.

Ga de uitdaging aan en sla brute beesten in elkaar met knots en handkanon, of laat elementaire kracht los om vijanden te verslaan. Zuiver geplaveide binnenplaatsen met vurige Pyroblasts en laat vijanden stoppen met ijzige Frostweaver scherven.

Vecht voor de hoogste score met online klassementen en verhoog de moeilijkheidsgraad voor grotere puntenvermenigvuldigers terwijl je door speedrun-vriendelijke levels scheurt. Geniet van een betoverende originele soundtrack die binnenkort verschijnt bij Apogee Music, en complimenteer de retro-esthetiek met een speciale lo-fi-editie van elk nummer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password