Eerste NBA 2K24 Player Ratings Update bevat verhogingen voor Joel Embiid, Stephen Curry, Luka Doncic en meer

2K onthulde vandaag de eerste update van de spelersratings van NBA 2K24 na de eerste weken van het NBA-seizoen, met verbeteringen voor Joel Embiid, Stephen Curry, Luka Doncic en meer.

Philadelphia 76ers ster Joel Embiid: 97 OVR (+1) maakt een goede start na zijn MVP seizoen vorig jaar, met een gemiddelde van 32,5 punten, 11 rebounds en 6,2 assists per wedstrijd tot nu toe. Golden State Warriors point guard Stephen Curry: 97 OVR (+1) heeft de Warriors naar een record van 6-2 geleid aan het begin van het seizoen 2023-24 en heeft de verdediging met 30,9 punten en 47,5% driepunters op de hielen gezeten.

Meer belangrijke updates zijn Dallas Mavericks guard Luka Doncic: 96 OVR (+1), Cleveland Cavaliers guard Donovan Mitchell: 93 OVR (+1), San Antonio Spurs center Victor Wembanyama: 86 OVR (+2) en meer.

De volledige lijst van NBA 2K24 speler rating updates kun je hier vinden:  https://nba.2k.com/2k24/ratings/

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password