Eerste hot lap van Miami International Autodrome in de game EA SPORTS F1 22

Codemasters en Electronic Arts hebben een exclusieve EA SPORTS F1 22-gameplay onthulling vrijgegeven vanaf het Miami International Autodrome Circuit voorafgaand aan de inaugurele FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX van dit weekend. Spelers krijgen een voorproefje van de uitdaging die de 20 Formule 1-coureurs tijdens het raceweekend te wachten staat. De hoofdrolspeler van F1 22 en huidig leider in het FIA Formula One World Championship, Charles Leclerc, is te zien in de game.
In het hart van de stad moeten de coureurs en spelers 19 bochten zien te nemen. Veel van die bochten liggen in het zicht van het Hard Rock Stadium, de thuisbasis van het Miami Dolphins NFL-team. Met drie DRS-zones en een lang rechte stuk van start/finish, waar snelheden van 320 km/u worden verwacht, zijn er op dit snelle en vloeiende circuit van 5,41 km genoeg mogelijkheden om in te halen.

F1 22 komt 1 juli 2022 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via de EA App, Origin, Steam en Epic Store. Spelers kunnen de alleen digitaal verkrijgbare F1 22 Champions Edition pre-orderen voor extra content en drie dagen eerder toegang. De Champions Edition wordt gedurende een beperkte tijd geleverd met extra content, waaronder een tijd gelimiteerd Miami influenced pack geïnspireerd op de iconische skyline en lichten van de stad.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password