Eerste gameplaybeelden van PC versie Tekken 7

De eerste gameplaybeelden van de pc versie van Tekken 7 zijn opgedoken. Gamespot heeft deze versie mogen spelen op E3 en heeft hiervan beelden online geplaatst.

De game heeft grafisch grote stappen gemaakt sinds deze op arcade is verschenen, met scherpere textures, intensere belichting, nieuwe weer effecten en nog meer dynamiek in de achtergrond. De User Interface heeft ook enkele veranderingen ondergaan zoals een afbeelding van de stage waarin gevochten wordt in het laadscherm.

Ook is het hoofdmenu goed te zien, al lijkt het menu in aanloop naar de release nog wel wat toevoegingen te gaan krijgen. Tenslotte is ook het character select screen aangepast tegenover de arcade versie en heeft het ruimte voor maximaal 14 extra characters bovenop de huidige 29 characters.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password