Eerste gameplay video verschenen voor TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

NACON en RaceWard Studio, het racinglabel van NACON Studio Milan, presenteren met plezier het eerste deel van het Isle of Man Tourist Trophy-circuit in een nieuwe gameplay-video. TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 is ontwikkeld door de veteranen van RaceWard Studio en laat gamers de spanning en sensaties beleven van de gevaarlijkste motorfietsrace ter wereld. TT Isle of Man: Ride on the Edge 3, de officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race, komt in mei 2023 beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Terwijl het landschap met een snelheid van dik 300 km/u voorbij suist, kan de kleinste afleiding of aarzeling van de coureur al fataal zijn. In het eerste deel van deze tijdritrace, die is nagebouwd op schaal 1:1, start je vanaf Bray Hill. Via een steile afdaling kom je op het eerste stuk van het circuit, waar je vervolgens hard moet remmen voor de komende bocht. Vervolgens race je via diverse scherpe en wijde bochten, verbonden door rechte stukken, naar Ballacraine. De vele tempowisselingen op dit deel van het circuit vereisen een perfecte positionering en een feilloze inschatting van wat steeds gaat komen.

Wie het onderweg aandurft zijn ogen van de weg te halen, ziet vele iconische gebouwen voorbij flitsen, waaronder verschillende kerken, de Railway Inn, de Twisted Chimneys of Glen Vine, en het Crosby Hotel.

De nieuwe beelden van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 in het derdepersoons perspectief tonen ook hoe realistisch de houding is van de coureur, die tijdens het racen constant van positie wisselt. In de cockpitweergave kunnen spelers helemaal in de actie opgaan met de getrouwe reproductie van bijna 40 beroemde motordashboards en verbeterde physics.

Naast de reproductie van het officiële circuit van het evenement, biedt TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 een nieuwe “Open Roads”-feature die je vrijelijk over het officiële Tourist Trophy-circuit en andere wegen op het Isle of Man laat rijden, stuk voor stuk getrouw in de game gereproduceerd. Daarnaast kunnen spelers het eiland verkennen door deelname aan diverse onofficiele evenementen in 11 verschillende categorieën, inclusief time trials, mass starts en andere uitdagingen. In de career-modes van de categorieën Superbike en Supersport neem je deel aan een volledig seizoen en moet je proberen zoveel mogelijk upgrades te ontgrendelen voor de ultieme race: de Tourist Trophy.

Content en nieuwe features van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3:

 • Een netwerk met in totaal 200 km aan wegen met vele interessante omgevingen en uitdagingen om te voltooien, inclusief alle 60 km van de Snaefell Mountain Course
 • 32 verschillende circuits, inclusief huidige en historische routes
 • Bijna 40 Superbike- en Supersport-coureurs en -motorfietsen
 • Verbeterde physics met nauwkeuriger beheer van bochten en remmen
 • Een breed aanbod aan motorfiets-upgrades voor steeds betere prestaties
 • Een nieuwe Open Roads-feature om vrijelijk het Isle of Man te verkennen
 • 11 verschillende soorten activiteiten, inclusief twee aanpasbare categorieën
 • Multiplayer met de mogelijkheid om open lobby’s of privé-lobby’s te creëren
 • Online competities met wekelijkse en maandelijkse evenementen
 • Cross-gen compatibiliteit
 • Smart delivery-functie voor gamers die op zowel de oude als nieuwe versie van hetzelfde console-platform willen spelen
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password