Eerste gameplay van Project Resistance uitgebracht

In een nieuwe trailer toont Capcom de eerste gameplay van Resident Evil-game Project Resistance.

Het spel werd vorige week aangekondigd en eerder deze week werd de eerste trailer getoond. Het is echter voor het eerst dat er gameplay van het spel uitgebracht is. Daardoor is ook het concept van de game duidelijk geworden.

Het gaat om een asymmetrische multiplayergame waarbij vier spelers in de huid van mensen kruipen en moeten zien te overleven tegenover de Mastermind. Deze vijfde speler zet diverse valstrikken neer. Ook kan de Mastermind zombies en zelfs een Tyrant besturen.

De game wordt door zowel Capcom als NeoBards Entertainment ontwikkeld. NeoBards was voorheen verantwoordelijk voor de Switch-ports van Resident Evil-games. Het spel loopt op de RE Engine. Van 4 tot 7 oktober is er een gesloten bèta van de game op PlayStation 4 en Xbox One, die alleen beschikbaar is voor RE Ambassadors en Xbox Insider Program-leden.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password