Eerste gameplay trailer voor Farming Simulator 19

GIANTS Software nodigt je op 20 november uit voor de openlucht première van de landbouwserie Farming Simulator 19! In de nieuwe trailer van vandaag, Harvesting Crops, ontdekken we de basis van landbouw, inclusief één van de nieuwe gewassen – katoen, met de nieuwste merken, voertuigen en uitrusting in Farming Simulator 19!

Farming Simulator 19 is een van de meest complete landbouw simulatoren ooit, de franchise maakt een grote sprong vooruit en biedt de rijkste landbouwervaring die ooit is gemaakt voor consoles en PC. De game is in zijn kern een accurate simulator, gevuld met management opties, maar het is ook een toegankelijke sandbox met twee enorme maps, talloze voertuigen en een scala aan apparatuur om mee te spelen. Farming Simulator 19 beschikt over de grootste selectie met nog meer dan 300 unieke voertuigen en uitrusting van alle toonaangevende merken, nu inclusief John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr en vele anderen.

Wanneer Farming Simulator 19 uitkomt zal de game twee nieuwe Amerikaanse en Europese omgevingen bevatten, gevuld met de nieuwste landbouw activiteiten. Plant en oogst verschillende type gewassen nu ook inclusief katoen en haver. Verzorg je vee – koeien, varkens, schapen, kippen – en voor de eerste keer kun je paarden grootbrengen en berijden om de nieuwe omgevingen te verkennen.

Farming Simulator 19 komt op 20 november naar PS4, Xbox One en PC/MAC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password