Eerste episode Assassin’s Creed Odyssey – Legacy of the First Blade – verkrijgbaar vanaf 4 december

De releasedata voor de episodes van Legacy of the First Blade, de eerste post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey,  zijn bekend. De eerste episode, Hunted, is verkrijgbaar vanaf 4 december op alle platformen. In Hunted en de twee daaropvolgende episodes zetten spelers hun groots Grieks avontuur verder om Darius te ontmoeten, de legende die als eerste het Hidden Blade van de Assassins hanteerde.

Na de release van Hunter op 4 december, volgen Shadow Heritage en Bloodline, de respectievelijk tweede en derde episode, begin 2019 op alle platformen om deze eerste verhaallijn te voltooien.

Legacy of the First Blade is beschikbaar als onderdeel van de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass maar is eveneens apart verkrijgbaar. Vanaf 4 december is de eerste episode meteen te downloaden voor alle bezitters van de Season Pass of Gold Edition.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password