Eerste details achter Age of Empires Mobile onthuld

De historische, genrebepalende strategiegame Age of Empires komt later dit jaar naar mobiel van TiMi Studio Group (Call of Duty Mobile, Pokemon Unite) en World’s Edge, een Xbox Games Studio, en het ontwikkelteam achter de Age of Empires-franchise.

De eerste details voor het gratis te spelen Age of Empires Mobile werden geïntroduceerd tijdens een showcase-evenement, Age of Empires: Nieuw Jaar, Nieuw Tijdperk. TiMi en World’s Edge beginnen binnenkort met testen. Pre-registreer je in de App Store en Google Play in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, MENA en Zuidoost-Azië om op de hoogte te blijven van playtests en de officiële lancering later dit jaar. Kijk voor meer informatie over welke landen en regio’s als eerste zullen testen op de website van Age of Empires Mobile.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password