Eerste deep dive-video EA SPORTS WRC uitgebracht

EA SPORTS onthult de eerste deep dive video voor de langverwachte game EA SPORTS WRC, de officiële game van het FIA World Rally Championship.

In deze meeslepende rallyervaring kunnen spelers ongeëvenaard realisme en authenticiteit verwachten. De video gaat over innovaties in gameplay en besturing die Codemasters heeft geïntroduceerd en kijkt naar de technische vooruitgang die Unreal Engine heeft ontsloten voor de ontwikkeling van podia. EA SPORTS WRC heeft meer dan 600 km aan unieke wegen, met meer dan 200 stages op 17 echte WRC-locaties, die de WRC-kalender nauwkeurig weerspiegelen. Het team heeft nauwgezet de meest realistische locaties in de geschiedenis van de studio gemaakt. De game biedt ook een uitgebreide reeks voertuigen, waaronder zowel huidige als historische modellen, die 60 jaar rallygeschiedenis omspannen. Spelers kunnen de evolutie van de sport herbeleven, van het bescheiden begin met tweewielaandrijving tot het intense Groep B-tijdperk.

EA SPORTS WRC heeft de veelgeprezen besturing van DiRT Rally verfijnd, waardoor spelers op het puntje van hun stoel zitten. Het Dynamic Handling System (DHS) zorgt voor een authentiek rijgevoel op verschillende terreinen en test de vaardigheden van zowel rallypuristen als simracers. Met aanpasbare assistentie-instellingen en de keuze uit twee pace note-systemen kunnen spelers hun ervaring verfijnen en de elementen trotseren. Voor het eerst in de geschiedenis van Codemasters rally kunnen spelers rally’s rijden in de lente, zomer, herfst en winter, elk met hun eigen unieke uitdagingen. De technische vooruitgang in EA SPORTS WRC is enorm, met toonaangevende car audio, oppervlakdegradatie en zeer gedetailleerde auto’s en liveries. Spelers zullen zich dichter bij de sport voelen dan ooit tevoren.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password