Eerste Crash Team Racing Nitro-Fueled ‘Grand Prix’ op 3 juli van start

Crash Team Racing Nitro-Fueled is officieel geïntroduceerd en blijft vol gas vooruitgaan. De door Beenox geremasterde game heeft op dit moment een waardering van 80+ op Metacritic en GameRankings. Het gaspedaal blijft ook nog even ingetrapt want deze week verschijnt de eerste Grand Prix voor de game!

Op 3 juli ontvangt iedereen die een kopie van Crash Team Racing Nitro-Fueled heeft gekocht gratis het eerste Grand Prix seizoen genaamd Nitro Tour, inclusief de gloednieuwe race-track Twilight Tour.

Twilight Tour voert spelers mee op een epische rit door een op het Midden-Oosten gebaseerde omgeving waar je overdag begint met racen en het geleidelijk nacht ziet worden. Daarnaast kunnen Crash Team Racing Nitro-Fueled spelers deelnemen aan Grand Prix uitdagingen waar ze de “Nitro Gauge” (XP) met Nitro-punten kunnen vullen om beloningen te verdienen, zoals een nieuw personage genaamd Tawna, nieuwe skins voor de karakters, nieuwe karts en personalisatie items. Tijdens de Nitro Tour Grand Prix wordt de Pit Stop in de game geüpdate ook hier met nieuwe personages, skins, karts en personalisatie items voor de karts. Door de game te spelen kunnen spelers Wumpa Coins verdienen om items te ontgrendelen, zoals de leden van het Nitro Squad die voor het eerst speelbare personages zijn. Deze racers die spelers van het originele CTR nog kennen als de Trophy Girls behoren tot de beste coureurs van het spel!

Voor meer informatie kunnen spelers afstemmen op CTR TV, het in-game nieuwskanaal waar hosts Chick en Stew meer bekend maken over wat de fans staat te wachten in de Grand Prix en meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password