Eerste ‘content season’ van Call of Duty: Modern Warfare begint op 3 december.

De eerste ‘content season’ van Call of Duty: Modern Warfare begint op 3 december.  Die dag komt er een hoop nieuwe content naar de game op PC, PS4 en Xbox One. Deze content zal geheel gratis zijn.

Het gaat ten eerste om drie remakes van klassieke multiplayermaps: Crash, Shipment en Vacant. Daarnaast komen er twee nieuwe Gunfight-maps: Cargo en Atrium. Ook komen er nieuwe wapens naar de game: de RAM-7 en Holger-26. Er komen nieuwe multiplayermodi, nieuwe ervaringen voor Spec Ops en tot slot ook een nieuwe Ground War-map in de vorm van Port. Dat is een hoop content, en dat helemaal gratis!

Deze nieuwe inhoud komt tegelijk op alle platforms uit, dus het is niet zo dat je bijvoorbeeld op PS4 eerder bepaalde nieuwe maps kunt spelen dan op andere platforms.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password