Eerste blik op de gameplay + PLAYTEST voor Sports: Renovations

Sports: Renovations, het aankomende verhaalrijke renovatiespel van ontwikkelaar Goat Gamez en uitgever Movie Games, presenteerde vandaag een gedetailleerd gameplayoverzicht en opende inschrijvingen voor playtests op Steam. Kijk hoe je je kunt verdiepen in de vele kleurrijke sportverhalen en je geliefde basketbalarena kunt redden!

Sports: Renovations is een verhaalgedreven spel dat spelers hun creativiteit en passie voor sport laat botvieren. Het is een spel niet alleen voor ervaren gamers. Het is geweldig voor sportfans, zelfs voor degenen die normaal gesproken geen videogames spelen.

Je bent een éénpersoons renovatieteam dat wordt ingehuurd om verschillende soorten sportlocaties op te ruimen, te renoveren en te decoreren. Oude, verlaten stadions, arena’s, sportscholen, zwembaden en meer wachten op jou om ze nieuw leven in te blazen.

Elke faciliteit vertelt een ander verhaal dat je ontdekt door memorabilia te vinden en te praten met je klanten en een ervaren sportjournalist. Breng vergeten plaatsen tot leven en leer hoe sport achter de schermen werkt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com