Eer, wraak en wanhoop kenmerken het verhaal van Left Alive

Square Enix heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht die meer inzicht geeft in het verhaal van Left Alive. In dit verhaal worden de duistere en grimmige overlevingsavonturen van verschillende hoofdpersonages met elkaar verweven.


De beroemde illustrator Yoji Shinkawa, bekend van de METAL GEAR-serie van KOJIMA PRODUCTIONS, heeft alle speelbare personages ontworpen, van de jonge Rutheniaanse sergeant Mikhail, tot de zelfverzekerde politiekapitein Olga van Nova Slava, en het ex-lid van de rebellenbeweging Leonid, die ter dood is veroordeeld voor een moord die hij niet heeft gepleegd.

In de door oorlog verscheurde stad Novo Slava kunnen spelers gebruik maken van diverse spectaculaire speelstijlen, inclusief explosieve gevechten, stealth-manoeuvres en veel meer.

LEFT ALIVE komt op 5 maart 2019 beschikbaar voor Playstation 4 en op Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password