Eer in januari de nalatenschap van Perkamentus in Harry Potter: Wizards Unite

Luid in Harry Potter: Wizards Unite het nieuwe jaar in door de nalatenschap van één van de grootste tovenaars ooit te eren: Albus Perkamentus. Gedurende de maand januari moeten spelers de wijsheid, het doorzettingsvermogen en de liefde die Perkamentus belichaamde kanaliseren om de mysterieuze Calamiteit te bestrijden die enkele iconische herinneringen aan de strijd tegen Voldemort en zijn leger zal oproepen.

Nieuwe in-game evenementen voor deze maand zijn onder meer:

Het ‘Frosty Foundable Event’: 7–14 januari

  • Zet je schrap voor de kou en help Gevondelingen bevrijden die gevangen zitten in de ijzige klauwen van Ijs-Troebelaars.

Communitydag januari: 18 januari

  • Onthul geheimen van de Room of Requirement Registry Page door Wonders of the Wizarding World, waaronder het Vijandsvizier (Foe-Glass) en de Beukwilg (Whomping Willow), terug te brengen.

Het ‘Darkest of Times Brilliant Event Part 1’: 21–28 januari

  • Herinner het schoolhoofd van Zweinstein door Briljante Gevondelingen, waaronder Perkamentus en Felix de Feniks (Fawkes the Phoenix), terug te brengen.

Het ‘Darkest of Times Brilliant Event Part 2’ : Komt eraan in februari

  • Eer de nalatenschap van Perkamentus door Briljante Gevondelingen die gerelateerd zijn aan sleutelherinneringen van zijn gevecht tegen Voldemort, waaronder de Hersenpan (Pensieve), terug te brengen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password