Een voorproefje van Chicken Police – Into the HIVE! Zipp’s Café opent op 15 november

Na de aankondiging en gameplay onthulling voor Chicken Police – Into the HIVE! is de in Hongarije gevestigde studio The Wild Gentlemen klaar om ons kennis te laten maken met The World of Wilderness, een complete wereld vol rijke verhalen, unieke personages en eindeloze mysteries. Als Chicken Police – Into the HIVE! je eerste blik op deze bijzondere plek was, dan is de nieuwste game: Zipp’s Cafe laten zien hoe The World of Wilderness ons een breed scala aan genres en mysteries biedt om op te lossen. Zipp’s Cafe is een gezellig cafémanagementavontuur waar iedereen van kan genieten. Toevallig is het ook een voorbode van de gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens Chicken Police – Into the HIVE!, en is het misschien een voorproefje van andere geheimen die De Wereld der Wildernis in petto heeft…

Zipp H. Murphy is een wasbeer die geen rotzooi eet – integendeel, zijn smaakpalet is er een van uitstekende smaak, en dat is te zien want hij is de eigenaar, chef-kok en manager van Zipp’s Cafe, de populairste tent in Clawville. Het café biedt een oase van rust te midden van de chaos die Clawville is. Het maakt niet uit of je een agent bent, een crimineel, of zoals meestal het geval is in Clawville, allebei; Zipp heeft altijd een heet kopje koffie en een heerlijk bord eten voor je klaarstaan… zolang je het geld hebt om ervoor te betalen. Zipp’s Café is de plek voor liefde, verraad en natuurlijk koffie.

De Wild Gentlemen hebben een gezellige café management sim gekookt; doe de afwas, maak de perfecte espresso en serveer de heerlijkste omeletten, maar pas op dat je niet te veel eieren breekt! Zipp is niet alleen een geweldige kok, maar heeft ook de gave van de zilveren tong; klanten uit alle delen van de onderwereld van Clawville komen hun verhalen delen met deze oude wasbeer en onthullen verborgen geheimen over Clawville en de Wereld der Wildernis in het algemeen.

Tot de vaste gasten behoren Mick, een misdaadbaas die onlangs aan de macht is gekomen, en Frank, een privédetective en goede vriend van Marty en Sonny. Ontdek hun verhalen en zie hoe ze verweven raken met de gebeurtenissen in Chicken Police – Into the HIVE! en ja, ook met enkele andere onaangekondigde projecten. Je zult ook het mysterieuze verleden van Zipp ontdekken – en misschien zelfs de liefde vinden? De Wereld van Wildernis zit vol verrassingen voor alle bewoners.

Zipp’s Café bevat drie volledige minigames (koken, koffiezetten en afwassen) en heeft een cast van zes personages: Zipp en vijf stamgasten van het café, die graag hun verhalen delen met iedereen die een vriendelijk oor biedt en een kop koffie die warm genoeg is in het koude stadje Clawville.

Je hoeft geen sluwe vos of gevederde detective te zijn om te vermoeden dat de Wereld van Wildernis verder gaat dan Chicken Police – Into the HIVE! en Zipp’s Café, dus trek je detectiveuitrusting aan… want er komt nog veel meer.

De game lanceert naar verwachting op PC op: 15 november 2023.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password